Classic racing team

HALER Andersom – was Andersom.

Hallo allemaal,

Na een super Haler Andersom maar toch andersom op 23 april, wil ik eerst alle vrijwilligers en rijders bedanken, voor hun inzet en het deelnemen aan dit evenement en ook alle vrijwilligers van de organisatie van Haler. Het is zeer goed verlopen.

Wat nog meer van belang is dat wij het samen hebben kunnen doen met het HMV en TT demo Haler. Ik heb genoten van de inzet van de demoleiding: Dick Jonker, Eef van Mill, Willem Kraaijenhof en Erik Leenaars. Goed gedaan samen.

Daarbij ook nog eens onze keurmeesters die het ook weer goed op de rit hadden. Het secretariaat (Jolanda Leenhouts en Koen Muijlwijk) die het voorwerk hadden gedaan en de inschrijving. En de penningmeester die voor het eerst aan de bak mocht. Het ging hem nog goed af ook.

Alle officials die hebben meegeholpen en de verkeersregelaars, hebben nog een extra pluim gekregen omdat ze zo goed en adequaat reageerden voor een reanimatie op een andere locatie. De politie kon snel over het circuit door de alerte reactie van onze mensen, de politie was hiervan zeer onder de indruk en heeft de organisatie hiervoor bedankt.

En nu verder naar de orde van de dag:

We zijn als CRT op zoek naar vrijwilligers die, voor de rijders en de organiserende verenigingen van de evenementen, zich willen inzetten om te VLAGGEN – voor de TIJD WAARNEMING – of als  KEURMEESTER – ENZ. Heeft u hier interesse in laat het dan weten. We zijn met ieder handje blij.

Het hoeft niet voor niets. U ontvangt hier een vergoeding voor.

Ik hoop dat we door deze vraag wat mensen kunnen bereiken die zich hiervoor willen inzetten.

We houden van de classic motorsport en willen dit zo voortzetten, maar dan hebben we toch echt meer mensen nodig die ons willen helpen. Ik hoop op meerdere reacties. U kunt uw vragen en/of aanmelding sturen naar voorzitter@classicracingteam.nl

Met vriendelijke groeten,

Wim Baetsen

Voorzitter CRT

Meer

Nieuws

Vrijwilligers Gezocht.

We zijn als CRT op zoek naar vrijwilligers die, voor de rijders en de organiserende verenigingen van de evenementen, zich willen inzetten om te VLAGGEN

Lees verder >

Roden geannuleerd

Helaas is Roden dit jaar geannuleerd wegens het niet verkrijgen van de verunning. De datum wordt verzet naar 2024. Welke datum het wordt, is op

Lees verder >